Myčka komorová vozíkov na údenie – MWW-30S

web 0108 chemaxpol myjka wozkow wedzarniczych

Myčka komorová na vozíky na údenie – Perfektné čistenie pre potravinársky priemysel!

Naša špecializovaná komorová myčka Typ: MWW-30S bola navrhnutá špeciálne na efektívne čistenie vozíkov na údenie typu „Z” alebo „H” rôznych rozmerov. Namontovaná priamo na podlahu, umožňuje ľahký vjazd a výjazd vozíkov na údenie prostredníctvom príslušných nájazdov do čistiacej a oplachovacej komory.

Naša komorová myčka, v štandardnej verzii, umožňuje súčasné umývanie 3 kusov vozíkov na údenie v jednom cykle. Vďaka použitiu systému hospodárenia s vodou, naše zariadenie umožňuje optimalizovať náklady na umývanie. Výkon myčky je až 30 kusov za hodinu, čo zabezpečuje rýchle a efektívne čistenie. Navyše, naša komorová myčka môže byť prispôsobená rôznym druhom sortimentu pomocou špeciálnych vložiek.

Naše komorové myčky sú ideálne na čistenie tyčí na údenie, hákov na zabíjanie a iných kovových prvkov používaných v procesoch údenia v potravinárskom priemysle. Vďaka kompaktnej bubnovej konštrukcii sú naše zariadenia trvanlivé a zabezpečujú optimálne výsledky čistenia. Môžu byť obsluhované ručne aj plne automatizovane, v závislosti od potrieb. V našej ponuke sa nachádzajú aj myčky s rôznou výkonnosťou, prispôsobené požiadavkám vašej prevádzky – od 30 do 100 kusov na cyklus umývania.

Vyberte si našu komorovú myčku na vozíky na údenie Typ: MWW-30S, aby ste si zabezpečili perfektné čistenie a udržanie hygieny v potravinárskom priemysle. Vďaka našej špecializovanej komorovej myčke splníte všetky hygienické štandardy a efektívne vyčistíte vozíky na údenie. Dôverujte našej pevnej konštrukcii a pokročilej technológii, aby ste sa pripojili k spokojným zákazníkom v potravinárskom priemysle, kde čistota a kvalita majú najvyšší význam.

  • Długość:

    2400 mm

  • Szerokość:

    2420 mm

  • Wysokość:

    2900 mm

  • Wydajność:

    do 30szt./h

Iné zariadenia

Servis zariadení

Čas reakcie servisu 24-48h.

Záručný a pozáručný servis

Odstránenie poruchy dokonca do 24h