Наша пропозиція

Каталог 2023/2024

Найновіший каталог обладнання, яке пропонує наша компанія. Ми надаємо каталог у двох версіях. Високоякісний друк з високою роздільною здатністю та низькоякісний Web для швидкого перегляду.

ChemaxPol Katalog 2023
Каталог 2023/2024

Аплікатори для філе

Агрегати з нержавіючої сталі повністю відповідають усім гігієнічним нормам. Використовуються в м’ясній промисловості. В основному призначені для заповнення оболонки готовим продуктом у вигляді філе.

Проходи та точки доступу

Точки доступу – це пристрої, мета яких – змусити персонал виконати певні дії перед входом у виробничу зону. Вони мають спеціальні замки або з’єднуються з ними, таким чином запобігаючи потраплянню працівника в зону без попереднього виконання всіх необхідних гігієнічних процесів. Наш асортимент включає турнікети, пункти дезінфекції рук та різні комбінації обох пристроїв. Всі пристрої, які ми пропонуємо, можуть бути адаптовані до вимог конкретного підприємства і розширені за допомогою додаткових модулів.

Камери для фарбування холодного м’яса

Агрегати з нержавіючої сталі повністю відповідають усім гігієнічним нормам. Використовуються в м’ясній промисловості. В основному вони призначені для нанесення кольору шляхом розпилення безпосередньо на продукт перед процесом копчення.

Лінії, що відокремлюють м’ясні блоки від контейнерів

Лінія для відділення заморожених м’ясних блоків від пластикових контейнерів. Євро 2, що використовується у виробництві м’ясних виробів, призначених для заморожування.

Камерні та наскрізні шайби для біг-боксів

Камерні та прохідні мийки для біг-боксів знайшли своє застосування в харчовій промисловості, на виробничих підприємствах, складах і в переробці. Вони характеризуються низькими витратами води та хімікатів. Вони ідеально підходять для установок з малою і великою продуктивністю. Продуктивність наших камерних і прохідних біг-бокс мийок коливається від 30 до 200 одиниць/год. Вони також відрізняються своєю універсальністю, оскільки можуть використовуватися для миття європіддонів і візків для набивання за допомогою спеціальних вставок.

Шайби для тримачів ножів

Машинки для миття ножів, рукавичок і фартухів характеризуються високою ефективністю очищення та економічністю. Вони добре зарекомендують себе в багатьох галузях харчової промисловості. Характеризуються ефективністю вище середнього. За один цикл можна вимити 30 рукавичок або 20 підставок для ножів і 5 обробних фартухів. Мийки мають можливість проводити швидку стерилізацію вимитих предметів, що важливо для підтримання належної гігієни на підприємстві.

Аплікатори для філе

Агрегати з нержавіючої сталі повністю відповідають усім гігієнічним нормам. Використовуються в м’ясній промисловості. В основному призначені для заповнення оболонки готовим продуктом у вигляді філе.

Шайби для сирних блоків

Спеціалізовані тунельні мийки з кислотостійкої сталевої конструкції доступні для використання в молочній промисловості. Вони використовуються на промислових підприємствах для видалення природної плісняви з сирних блоків і усунення застою води на поверхні продукту. Наші мийки для сирних блоків розроблені з урахуванням специфіки та інтенсивності роботи на малих і великих молокопереробних підприємствах.

Шайби для європіддонів

Ми пропонуємо мийні машини для європіддонів продуктивністю від 60 до 120 шт/год. Лінії призначені як для малих, так і для великих підприємств, де відбувається процес миття та дезінфекції європіддонів. Крім того, є можливість використання модуля видування, щоб позбутися застою води з поверхні європіддону. Мийки для європіддонів бувають різних модифікацій, що відрізняються за конструкцією та призначенням.

Мийки для філе лосося

Тунельні мийки з нержавіючої сталі, що відповідають усім стандартам для прямого контакту з харчовими продуктами. Призначені для промивання рибного філе сольовим розчином. Знаходять своє застосування на рибопереробних підприємствах.

Шайби для забійних гаків

Мийки характеризуються високою ефективністю та точністю вище середнього. Вони призначені для миття різних типів забійних гаків і розпорювачів, що використовуються при забої свиней. Продуктивність машин для миття гаків коливається від 600 до 12 000 одиниць на годину. Машини пристосовані для роботи безпосередньо на існуючій транспортній лінії.

Шайби для димових паличок

Мийки призначені для миття коптильних палиць, забійних гаків і всіх інших металевих компонентів, що використовуються в процесах копчення в харчовій промисловості. Вони мають компактну конструкцію барабана, що забезпечує їх довговічність і оптимальні результати очищення. Машини для миття коптильних палиць підходять як для ручного, так і для повністю автоматизованого режиму роботи. Доступні установки з продуктивністю 300-600 палиць за один цикл миття.

Камерні та наскрізні шайби для фарширувальних візків

Камерні та прохідні мийки – це машини, призначені для миття візків для фаршу об’ємом 200 л і 300 л. Застосовуються переважно в харчовій промисловості. Пристрої виготовлені з кислотостійкої сталі та пластикових матеріалів. Тому вони відрізняються міцною і стійкою конструкцією. Наші камерні та наскрізні мийки візків – це економічні пристрої, що характеризуються високою якістю очищення і низьким споживанням води та хімікатів.

Камерні шайби для сиророзділювачів

Камерні мийки з нержавіючої сталі, що характеризуються високим рівнем стійкості до механічних пошкоджень і несприятливого впливу зовнішніх факторів. Призначені для миття візків сиророзділювачів, що використовуються в молочній промисловості з продуктивністю до 50 шт/год.

Машинки для миття взуття

Машини для миття робочого взуття – це пристрої, які використовуються на промислових підприємствах для різних цілей. Їх основне призначення – мити та дезінфікувати взуття працівників перед входом у виробничу зону. Пристрої мають обертові щітки для миття підошов і верху, на які автоматично наноситься дезінфікуючий засіб. Вони прості та безпечні у використанні.

Контейнерні мийки

Тунельні мийки – це обладнання, що забезпечує високий рівень якості процесу миття різних типів контейнерів, які використовуються в молочній промисловості. Вони додатково оснащені системою фільтрації, що гарантує відмінну мікробіологічну чистоту вимитих контейнерів і низькі витрати на миття одного контейнера. Вони можуть бути розширені додатковими модулями, що покращують параметри миття, завдяки чому їх можна адаптувати до індивідуальних потреб і специфіки роботи заводу.

Шайби для коптильних форсунок

Прохідні мийні машини – це машини зі спеціалізованим призначенням. Вони використовуються для миття коптильні після риби. Вони знаходять своє застосування в рибопереробній промисловості. Ми пропонуємо високопродуктивні коптильні форсункові мийки, призначені для малих і великих промислових підприємств.

Машини для миття дрібного обладнання

Камерні мийки для дрібного обладнання – це спеціалізовані пристрої для очищення та стерилізації дрібного обладнання, що використовується в харчовій промисловості. Конструкція наших апаратів виготовлена з нержавіючої сталі, стійкої до пошкоджень і впливу зовнішніх факторів. Дрібний інвентар миється в спеціальних кошиках з розмірами 85×85×45 см.

Тунельні мийки для контейнерів для домашньої птиці

Тунельні мийки – це спеціалізоване обладнання, призначене для миття пластикових контейнерів для транспортування птиці.

Мийка стелажа для салямі

Мийні агрегати з нержавіючої сталі повністю відповідають усім гігієнічним нормам. Застосовуються в м’ясній промисловості. В основному призначені для миття стелажів для зберігання салямі транспорту без полиць.

Мийники димових візків

Мийки призначені для миття коптильних палиць, забійних гаків і всіх інших металевих компонентів, що використовуються в процесах копчення в харчовій промисловості. Вони мають компактну конструкцію барабана, що забезпечує їх довговічність і оптимальні результати очищення. Машини для миття коптильних палиць підходять як для ручного, так і для повністю автоматизованого режиму роботи. Доступні установки з продуктивністю 300-600 палиць за один цикл миття.

Стяжні шайби

Мийні машини призначені для миття різних типів забійних стропів, що використовуються при забої птиці. Наше обладнання характеризується великим і широким діапазоном продуктивності, від 6000 до 15000 шт/год. Пристрої пристосовані для роботи безпосередньо на існуючих транспортних лініях. Вони виготовлені з високоякісної нержавіючої сталі, що забезпечує довгий термін служби і стійкість до механічних пошкоджень.

Панелі для умивальників

Умивальники з нержавіючої сталі. Ми пропонуємо умивальники різних розмірів залежно від кількості мийок. Наша продукція пристосована для використання в харчовій промисловості і може активуватися з коліна, за допомогою фотоелемента або за допомогою педалі на підлозі. Залежно від вимог замовника, вони можуть бути оснащені дозаторами для мила/сушарки або паперових рушників.

Гігієнічні шлюзи

Гігієнічні шлюзи – це професійні пристрої, які використовуються для підтримання гігієни персоналу на промислових підприємствах, що проходить у виробничу зону. Їх основні завдання включають примусову дезінфекцію рук працівників, а також миття та дезінфекцію підошов і верху робочого взуття. На додаток до своїх основних функцій гігієнічні шлюзові камери можуть бути оснащені модулями вимірювання температури і миття рук, а також сушарками та іншими рішеннями, адаптованими до вимог конкретних промислових підприємств. Шлюзові ворота виготовлені з нержавіючої сталі і для роботи потребують підключення до електромережі, а у випадку моделей, оснащених обертовими щітками, також джерела води.

Сушарки для робочого взуття

Автоматичні промислові сушарки для робочого взуття з функцією озонування. Вони мають кілька запрограмованих режимів сушіння, тому немає необхідності контролювати їх роботу, побоюючись розплавлення взуття, що сушиться. Сушарки для взуття випускаються в декількох варіантах, як одно-, так і двосторонні. У стандартній пропозиції ми маємо пристрої, здатні сушити 40 пар взуття одночасно.

Розривачі етикеток

Ротаційні етикетувальники – це спеціалізовані машини, призначені для ефективного видалення паперових етикеток з усіх боків пластикового контейнера розміром 600x400x200. Вони знаходять своє застосування в м’ясній та харчовій промисловості з продуктивністю 400-2000 шт/год. Наша пропозиція включає в себе розривачі етикеток, призначені як для малих, так і для великих виробничих підприємств і складів.