Стаціонарна підошва та бокова шайба MO-1-B

web 17 chemaxpol stacjonarna myjka obuwia niskiego mo 1 b 2

Стаціонарна машина для чищення низу та боків взуття MO-1-B – ідеальне очищення на вашому підприємстві!

Наша стаціонарна машина для миття низу і боків взуття типу MO-1-B була спеціально розроблена для ефективного очищення робочого взуття. Вона встановлюється в комунікаційній зоні між послідовними зонами на підприємствах харчової промисловості. Поставивши ногу з взуттям на щітку машини, працівник запускає автоматичний процес миття завдяки фотоелементу. Щітка обертається навколо своєї осі, забезпечуючи точне очищення. Вода подається на щітку під тиском разом з миючим та дезінфікуючим засобом.

Машини для миття робочого взуття незамінні на промислових підприємствах різного призначення. Основне призначення цих пристроїв – ретельне миття та дезінфекція взуття працівників перед тим, як вони увійдуть у виробничу зону. Наші пристрої мають обертові щітки для чищення підошов і боків, на які автоматично наноситься дезінфікуючий засіб. Вони характеризуються простотою використання і гарантують безпечне застосування.

Виберіть нашу стаціонарну машину для миття підошов і бортів взуття MO-1-B, щоб забезпечити ідеальне прибирання у вашому закладі. Наша машина виправдає ваші очікування з точки зору ефективності та продуктивності. Скористайтеся перевагами передової технології, яка забезпечить ефективне і ретельне очищення взуття ваших співробітників.

Довіртеся нашій стаціонарній мийній машині MO-1-B, яка гарантує відмінну гігієну у вашому закладі. Надійність і простота використання нашої машини дозволить вам зосередитися на ефективності виробництва. Дізнайтеся, як наша машина для миття підошов і боковин взуття MO-1-B може допомогти підвищити стандарти чистоти і безпеки на вашому робочому місці.

  • Długość:

    450 mm

  • Szerokość:

    700 mm

  • Wysokość:

    1000 mm

  • Konstrukcja:

    Нержавіюча сталь і пластик

Інші пристрої

Сервіс пристроїв

Час реагування сервісу 24-48 год.

Гарантійний та післягарантійний сервіс

Виправлення дефекту навіть протягом 24 годин